Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek, hogy ne legyek büdös?

Mit tegyek, hogy ne legyek büdös?

Figyelt kérdés
Reggel mindig befújom magam Axe spray-vel, de délutánra beleizzadok a pólóba és érzem magamon, hogy büdös vagyok. Mit tegyek? Lehetőleg nem szeretném naponta többször a bőrömre fújni a spray-t, mert nem igazán egészséges...

2013. nov. 27. 18:51
 1/7 Whitzerai válasza:
11%
fürögggggyé... -.-
2013. nov. 27. 18:57
 2/7 anonim ***** válasza:
11%
A víz, szappan, tusfürdő csodákra képes! :-)
2013. nov. 27. 19:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyi idős vagy, de lehet, hogy a hormonhatások teszik. Meg van olyan, akinél sajnos nem hat a dezodor, mert erősebb a testszaga. Próbálj ki más dezodort!
2013. nov. 27. 19:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Próbálgasd végig a dezodorokat, nekem a Gilette zselés dezodort kellett használni kamaszként, annyira izzadtam. Vihetsz magaddal váltás pólót is. Elvileg lehet kapni valami gyógynövényes bogyót drogériákban és patikákban, ami direkt a verejtékszag megelőzésére szolgál, de kipróbálhatsz pl. bio dezodorokat, azokból nyugodtan fújhatsz magadra ahányszor akarsz. Emellett kipróbálhatod hogy naponta többször megmosakszol antibakteriális szappannal (Safeguard, Dettol) ezek is elveszik a szagokat.
2013. nov. 27. 19:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja, bocs, mivel evidensnek tartottam, nem írtam bele: MINDEN NAP FÜRDÖK!
2013. nov. 27. 19:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Az axe egy kalap szart sem ér izzadásgátlás szempontjából. Szinte csak kölni, elfedi a szagokat, másra nem jó.

Ha már spray, nekem az Adidas dezodorok váltak be, de jó márka a Right Guard is. Próbálj ki golyós verziókat.

2013. nov. 27. 23:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem az Old Spice stift-ek valtak be, amig ilyent hasznaltam, elfelejtettem, hogy milyen az izzadsagszag.
2013. nov. 28. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!