A száraz, durva tapintású hajat rendbe lehet hozni? És ha igen hogyan?
ki ne próbálj semmit. próbáltam már banános, mézes, joghurtos.. mindenféle sz**rt és csak összeragadt tőle a hajam, hiába mostam utána. van a gliss kur-nak keratin komplexes samponja, balzsam, hajpakolás... ezeket használom, plusz még mosás, törlés után vizesen bekenem hajolajjal a végét, ( a balzsamot és a pakolást is csak a végére teszem, mert a töve hamar zsírosodik, viszont a vége olyan volt mint a söprű.) megszárítom, kefével... ezután szárazon is bekenem a végét olajjal, és napi 4-5x fésülöm. nagyon szép lett.
ez a sampon:
balzsam:
pakolás:
és ilyen hajolajat használok. nem annyira drága mint a többi, de a hatása ugyanaz.
A göndör haj eleve sokkal szárazabb, ezért jobban kell ápolni, mint az egyenes hajat.
Az lenne a legjobb, ha fodrászkellékesnél vennél kifejezetten száraz hajra való sampont, balzsamot, pakolást, és hajvégápolót.
Én is a Gliss Kur-t tudnám ajánlani, csak épp ezt a termékcsaládot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!