Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen arckrémet vegyek erre...

Milyen arckrémet vegyek erre a problémára?

Figyelt kérdés

Alapvetően zsíros, problémás bőröm van, de télen, mikor bejön a hideg és a fűtés szezon, nagyon kiszárad, feszül.

Most nagyon szenvedek tőle, ahogy húzódik a bőröm, és mintha hámlana, jönnek le a bőrlemezkék.... Erre szeretnék egy jó krémet, csak nem nagyon vagyok otthon a márkákban, terméktípusokban mert még soha nem használtam rendszeresen arckrémet emiatt (csak a zsíros bőr miatt használtam rá különböző termékeket). Amúgy 28 éves vagyok... Segítsetek légyszi. Köszi.

2013. nov. 27. 07:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Pont ugyanilyen problémával küzdök én is ,az én arcbőröm is ilyen.

Most Garnier Essentials hidratálót használok,és úgy tűnik,ez bevált. Jól hidratál,de nem zsírosítja el a bőröm.

2013. nov. 27. 07:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem vegyes bőröm van, az orrom és az állam zsíros, a többi normálnak mondható, télen kicsit száraz. Nekem egy krém vált be, a L'Oreal Triple Active Freshből a normál- vegyes bőrre való. Jól hidratál, de nem zsírosít, elég könnyű, gél állagú cucc. Ez az egy, amitől nem leszek pattanásos azok közül, amiket próbáltam. Sajnos nekem a Garniertől csak romlott a pattanásokkal a helyzet, igaz már régen próbáltam.

24/L

2013. nov. 27. 10:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. nov. 27. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!