Milyen arckrémet vegyek erre a problémára?
Alapvetően zsíros, problémás bőröm van, de télen, mikor bejön a hideg és a fűtés szezon, nagyon kiszárad, feszül.
Most nagyon szenvedek tőle, ahogy húzódik a bőröm, és mintha hámlana, jönnek le a bőrlemezkék.... Erre szeretnék egy jó krémet, csak nem nagyon vagyok otthon a márkákban, terméktípusokban mert még soha nem használtam rendszeresen arckrémet emiatt (csak a zsíros bőr miatt használtam rá különböző termékeket). Amúgy 28 éves vagyok... Segítsetek légyszi. Köszi.
Pont ugyanilyen problémával küzdök én is ,az én arcbőröm is ilyen.
Most Garnier Essentials hidratálót használok,és úgy tűnik,ez bevált. Jól hidratál,de nem zsírosítja el a bőröm.
Nekem vegyes bőröm van, az orrom és az állam zsíros, a többi normálnak mondható, télen kicsit száraz. Nekem egy krém vált be, a L'Oreal Triple Active Freshből a normál- vegyes bőrre való. Jól hidratál, de nem zsírosít, elég könnyű, gél állagú cucc. Ez az egy, amitől nem leszek pattanásos azok közül, amiket próbáltam. Sajnos nekem a Garniertől csak romlott a pattanásokkal a helyzet, igaz már régen próbáltam.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!