Zsíros, pattanásos arcbőrre mi a megoldás?
Úgy olvastam, hogy a zsíros arcbőrömre sajnos nincs megoldás. 25-30 éves korban lehet "kinőni" állítólag, ami borzasztóan hangzik, mert elég undi látvány máson is, nemhogy magamon... A pattanásokról nem is beszélve. Irigylem azokat, akiknek szép tónusú, tiszta arcbőrük van. Nekem mindig van egy-kettő, de mostanában egyre több, és egyre durvábban néz ki az a kevés is, ami van.
Nagyban megrendíti mindez az önbizalmam, nagyon csúnyának érzem így magam, szégyellek így suliba is menni.
Rendszeresen használok arclemosó gélt, már kipróbáltam a Himalája sószappant is, stb.
A kérdésem tehát az lenne, van-e egyáltalán megoldás a zsíros arcbőrre, és mi a pattanások ellenszere?
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a megtisztelő, segítő válaszokat!
L/23
Szerintem nincs. Ha csak nem akarod alávetni magad valami nagyon durva gyógyszeres kezelésnek, aminek ezer mellékhatása van.
Én már túlléptem a 3. X-en és még mindig előjönnek a pattanások, főleg menstruáció előtt. De a párom szerint csak nekem feltűnő, másnak nem.
Azzal vigasztalom magam, hogy a zsíros bőrnek meg az az előnye, hogy nem ráncosodik annyira :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!