Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Közvetlenül menstruáció...

Közvetlenül menstruáció előtti 1-2 napon lehet szőkére festeni a hajat vagy ajánlatos megvárni, hogy megjöjjön és elmúljon?

Figyelt kérdés
2013. nov. 25. 08:05
1 2
 11/14 Je Veux ***** válasza:
62%

Az én hajam is biztos azért lett lila a múltkor.. Nem azért, mert a fodrászom a vörös helyett véletlenül padlizsánlilát kevert a festékbe.

A szőke hajfesték pedig egyébként is kockázatos. Mindenkinek a haja máshogy reagál a hajfestékre, a szőkére meg aztán végképp..

Nem a menstruációd miatt lesz elb*szva a hajad.

2013. nov. 25. 21:25
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem lett elb*szva, csak nem szép hamvas, hanem aranyszőke és hidd el van ebben tapasztalatom, közel 3 éve magamnak festem szőkére és csodák csodájára csak egyszer sikerült ilyennek a szín, mikor a menstruációm közepette álltam neki befesteni.

Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy közvetlenül előtte is fennáll-e ez a veszély vagy sem.. de köszönöm a sok hasznos választ (vagyis 1et)!

2013. nov. 26. 12:24
 13/14 anonim ***** válasza:
8%

Azért nem hasznos a válaszunk, mert mi nem hiszünk a legendákban? Most írtad, hogy új festéket próbáltál ki, akkor meg honnan tudod, hogy ez attól van mert meg fog jönni?

Aki ennyire hisz benne, támassza már alá tudományosan, mert nagyon érdekelne!

2013. nov. 26. 13:41
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Te jó ég! Nemtudom mi ez a hülye legenda, amit emlegettek, nem is vagyok rá kíváncsi, de inkább az a sötét, aki ilyeneket elhisz. GONDOLKOZZATOK MÁR!!!! Használjátok az eszeteket, azért van! A hajunknak mi köze lenne a ciklusunkhoz? Adjatok már erre ép ésszel alkotott magyarázatot. :D És ne azt, hogy nézzek utána, hanem amit normális, logikus gondolkodással fel tudtok hozni érveket! :D
2013. nov. 26. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!