Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sarokreszelés. Most akkor...

Sarokreszelés. Most akkor hogy is van ez?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, puha sarokkal (eddig). Fürdés közben gondoltam kipróbálom, elkezdem reszelgetni a sarkamat. Utána bekentem testápolóval. Mára durva kemény bőr lett a sarkamon, és fel van repedezve. Tehát sikerült a puha sarkamból jó bőrkeményedéseset csinálni. :)

Hogyan célszerű következőleg a reszelést csinálni?

Most már tényleg kell. :)

2013. nov. 24. 20:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Ne reszeld, mert azzal csak rontasz rajta. Most még rendbe tudod hozni, ha elkezded olivaolajjal kenni, elég pár csepp, azt maszírozd be az enyhén nedves börbe fürdés után. És máskor NE reszeld!!!!

Most azért durva, mert felkaristoltad, ha szükséges lenne, akkor is a reszelés után még egész finom dörzsölövel kell le kell simitani.

2013. nov. 24. 21:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!