Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vannak sávok a szemöldökömben,...

Vannak sávok a szemöldökömben, ahol nem nő szőr. Lehet rajta segíteni?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, és kb 13 éve olyan trauma ért, amiben teljesen összeomlottam, és emiatt, ha ideges voltam, vagy nem sikerült vmi, a szemöldökömet tépkedtem. Úgy 10 éves koromra leszoktam róla, de azóta sem nőtt vissza bizonyos sávokban. (Nagyon nagy részen már visszanőtt, de kellett hozzá 5-6 év.) Lehet még valamit tenni, hogy mindenhol visszanőjön? Vagy már esélytelen?
2013. nov. 24. 14:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Szemöldök ceruza.
2013. nov. 24. 15:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy mennyire igaz, mert láttam egy filmet, elég új, amiben a kínai srác a szemöldökét tépkedte, amikor ideges volt, vagy nem sikerült neki valami, és a végén nem volt szemöldöke.

Amúgy meg próbáld ki a ricinus olajat, gyógyszertárban lehet venni, olcsó, semmit sem veszíthetsz :)

2013. nov. 24. 15:12
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem hallottam még erről a filmről.

A ricinus olajat mindenképpen kipróbálom :) köszi a tanácsot!

2013. nov. 24. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!