Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gubancolódik a hajam, mit tegyek?

Gubancolódik a hajam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ezért vágtam le egy éve, mert állandóan csomókban állt, főleg az alsó réteg a nyakam közelében. Alig bírom kifésülni, és a fésülés roncsolja is a hajamat, szöszös, elvékonyodik a vége, pedig gyárilag is vékonyszálú. :( Most a mellemig ér, de szeretném növeszteni, de nem tudom karban tartani.

Mit ajánlotok, valahogy úrrá lehet lenni a gubancokon?

2013. nov. 24. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Fésüld ki.Nem hallottam még olyanról akinek roncsolta volna a haját.Vegyél másik fésűt.
2013. nov. 24. 14:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Azta, hogy még hogy nem gondoltam a fésülésre?! -.-"
2013. nov. 24. 15:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Vágass egy kicsit a hajadból :) Utána sokkal könnyebb kifésülni.
2013. nov. 24. 15:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Vágasd gyakran, mondjuk 3 havonta, mindig csak egy kicsit. Ha száraz a hajad, használhatsz kifésülő balzsamot, amit mosás után vagy később a hajadra fújsz azzal könnyebb kifésülni.
2013. nov. 24. 16:04
 5/5 anonim ***** válasza:

használj hajmosás után kifésülő sprayt, naponta legalább 2x fésüld ki és használj hajvég ápoló balzsamot is.

és vegyél egy tangle teezer hajkefét, nekem is vékony szálú hajam van és van, hogy egy rémálom után reggel úgy kelek, hogy szinte raszták vannak a nyakamnál, ezzel úgy ki tudom bontani,hogy nem tépi, nem sérül meg, vizesen pedig egyenesen csúcs szuper!

ilyet:

[link]

2013. nov. 24. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!