Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Erről mi a véleményetek?...

Erről mi a véleményetek? Valóban olyan jó szőrtelenítési mód? Hatásos lehet erősebb szőr esetén is?

Figyelt kérdés
[link]
2009. nov. 20. 09:21
 1/4 anonim válasza:
100%

Egy fórumról:)

Sziasztok!

Én ma próbáltam ki a Epil Smoot-ot(topshop)

Tapasztalataim:

-a szőr nehezen jön le

-a bőr viszont könnyen(vékony bőrűeknek NEM ajánlott!)

-egyáltalán nem olyan egyszerű és könnyű leszedni vele a szőrt,mit ahogy azt a TV-ben mutatják

-az arc szőrtelenítéséről nem is beszélve...

-ég a bőröm,fáj

-DRÁGA

Akinek bírja a bőre(jó vastag,mint egy vizilónak,na jó nem,de semmiképp sem vékony) százszor olcsóbban,meg tudja úszni,ha vesz egy finom smirglit(anyukám kolleganőjének bevált).

Remélem visszaveszik,mert nekem sajnos nem vált be.

Erről ennyit:):)

2009. nov. 20. 09:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Én ezekben nem hiszek...

Szerintem a meleg gyanta a legjobb.Nekem már több mint gey hónapja volt kezelve(az volt az első),és még csak most kezd visszanőni.Igazz a legelső fájdalmas,de viszont az eredmény tökéletes.És nekem is rettenetesen erős a szörzetem.

2009. nov. 20. 10:36
 3/4 anonim ***** válasza:
A dm-ben tudsz venni ehhez hasonló korongot,nem tudom mi a neve,de ezen az elven müködik, de sokkal olcsóbb,max 1 ezres,próbáld ki. De én se hallottam semmi jót ezekröl, szinte órákig kell dörzsölni vele,mire lejön a ször,de a böröd meg vörös lesz a horzsolástól.
2009. nov. 20. 10:44
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi! marad a gyanta:)
2009. nov. 21. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!