Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tetoválás miatt kerültetek...

Tetoválás miatt kerültetek már hátrányba?

Figyelt kérdés
Munka lehetőség, párkapcsolat stb.
2009. nov. 19. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
párom imádja, amúgy egyetemista vagyok, szóval még nem. max ha a családi leszólást annak vesszük. de azt meg külön élvezem, hogy bosszantja őket. pedig csodaszép és imádom. 19/L
2009. nov. 19. 22:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt munkahelyemen csak hosszúnadrágban lehettem volna nyáron.
2009. nov. 20. 11:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert egyik sem látszik, ha nem akarom. Ha olyan tetoválást csináltatsz, ami szem előtt lenne (kézfej, alkar pl) akkor jól gondold meg, mert munkahelyen sok helyen hátrányba kerülhetsz miatta.
2009. nov. 21. 00:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Jobb lábfejem van tetoválva. Később a hátam felső részét szeretném kb. 30cm eset... Nagyon tetszik a kézfej, csukló, alkar, tarkó tetoválás. De mivel bűnügyi nyomozó pályára készülök, elkell felejtenem ezeket a helyeket! :( :-)
2009. nov. 21. 12:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát igen, bár ha már egy ideje benne leszel a szakmában, talán nem lesz már olyan nagy dolog egy-két látható tetoválás. :) Nekem is tetszenek ezek a helyek, de vendéglátásban dolgozok és még nem tudom mi legyek, ha "mégnagyobb" leszek.
2009. nov. 21. 13:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Bekéne hogy nőjön a "fejünk lágya" a tetoválás előtt. De hát ezzel NEM LEHET VÁRNI! :D 14 éves korom óta megvagyok őrülve értük most 16 évesen lett meg az első. Ez egy olyan dolog ha elkezded nem tudod abbahagyni :-)
2009. nov. 21. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!