Tetoválás miatt kerültetek már hátrányba?
Figyelt kérdés
Munka lehetőség, párkapcsolat stb.2009. nov. 19. 20:46
1/6 anonim válasza:
párom imádja, amúgy egyetemista vagyok, szóval még nem. max ha a családi leszólást annak vesszük. de azt meg külön élvezem, hogy bosszantja őket. pedig csodaszép és imádom. 19/L
2/6 anonim válasza:
Volt munkahelyemen csak hosszúnadrágban lehettem volna nyáron.
3/6 anonim válasza:
Nem, mert egyik sem látszik, ha nem akarom. Ha olyan tetoválást csináltatsz, ami szem előtt lenne (kézfej, alkar pl) akkor jól gondold meg, mert munkahelyen sok helyen hátrányba kerülhetsz miatta.
4/6 A kérdező kommentje:
Jobb lábfejem van tetoválva. Később a hátam felső részét szeretném kb. 30cm eset... Nagyon tetszik a kézfej, csukló, alkar, tarkó tetoválás. De mivel bűnügyi nyomozó pályára készülök, elkell felejtenem ezeket a helyeket! :( :-)
2009. nov. 21. 12:41
5/6 anonim válasza:
Hát igen, bár ha már egy ideje benne leszel a szakmában, talán nem lesz már olyan nagy dolog egy-két látható tetoválás. :) Nekem is tetszenek ezek a helyek, de vendéglátásban dolgozok és még nem tudom mi legyek, ha "mégnagyobb" leszek.
6/6 A kérdező kommentje:
Bekéne hogy nőjön a "fejünk lágya" a tetoválás előtt. De hát ezzel NEM LEHET VÁRNI! :D 14 éves korom óta megvagyok őrülve értük most 16 évesen lett meg az első. Ez egy olyan dolog ha elkezded nem tudod abbahagyni :-)
2009. nov. 21. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!