Van olyan program, amiben megnézhetem egyes frizurák hogyan állnának?
Figyelt kérdés
Hosszú hajamat szeretném rövidre vágatni praktikussági okokból, de bizonytalan vagyok, jól állna-e.
Van olyan számítógépes progi, amibe beletehetem a fényképem és lehet változtatni a hajat?
Photoshophoz nem értek, szóval valami annál egyszerűbb kellene, ha egyáltalán létezik ilyen, és nem csak a filmekben. :)
2013. nov. 22. 17:25
1/5 anonim válasza:
Van ilyen program. Sőt online is van.
Kis barátocskád a Google segít ha megkéred rá.
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló! Ha vetted a fáradtságot, hogy beszólj, nem tudom miért nem tudtad belinkelni, ha már ennyire tájékozott vagy. Most komolyan képes voltál csak ezért írni? :D
Második válaszolónak köszönöm! Bár egyenlőre nem megyek el rajta, mert angol, de majdcsak valahogy... (biztos lesz megint valaki aki ezért jól beszól, előre szégyellem magam) :D
2013. nov. 23. 16:08
4/5 anonim válasza:
Először is menj felül a "START MAKEOVER" opcióra, majd azon belül a "Try On Hairstyles". Ezután már csak a képedet kell feltölteni az "upload your photo" opciónál. Innentől majd megy minden magától. Tényleg nagyon hasznos! Csak az fontos, hogy jó minőségű képet tölts fel és ne olyat ami agyonpixelezett.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Amúgy próbálgattam én is, nagyon király! :)
2013. nov. 24. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!