Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van olyan program, amiben...

Van olyan program, amiben megnézhetem egyes frizurák hogyan állnának?

Figyelt kérdés

Hosszú hajamat szeretném rövidre vágatni praktikussági okokból, de bizonytalan vagyok, jól állna-e.

Van olyan számítógépes progi, amibe beletehetem a fényképem és lehet változtatni a hajat?

Photoshophoz nem értek, szóval valami annál egyszerűbb kellene, ha egyáltalán létezik ilyen, és nem csak a filmekben. :)

2013. nov. 22. 17:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Van ilyen program. Sőt online is van.

Kis barátocskád a Google segít ha megkéred rá.

2013. nov. 22. 17:29
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

Nagyon jó! Én is itt szoktam próbálgatni.

2013. nov. 22. 18:14
 3/5 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló! Ha vetted a fáradtságot, hogy beszólj, nem tudom miért nem tudtad belinkelni, ha már ennyire tájékozott vagy. Most komolyan képes voltál csak ezért írni? :D

Második válaszolónak köszönöm! Bár egyenlőre nem megyek el rajta, mert angol, de majdcsak valahogy... (biztos lesz megint valaki aki ezért jól beszól, előre szégyellem magam) :D

2013. nov. 23. 16:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Először is menj felül a "START MAKEOVER" opcióra, majd azon belül a "Try On Hairstyles". Ezután már csak a képedet kell feltölteni az "upload your photo" opciónál. Innentől majd megy minden magától. Tényleg nagyon hasznos! Csak az fontos, hogy jó minőségű képet tölts fel és ne olyat ami agyonpixelezett.
2013. nov. 23. 21:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Amúgy próbálgattam én is, nagyon király! :)
2013. nov. 24. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!