1hét után lenövésem van! (rövid szőke haj) Mit tehetek ez ellen?
Figyelt kérdés
Van még itthon egy kevés szőkítő krém, és van szőkítő porom oxival. Mindössze egy hete volt leszívatva és befestve a hajam fodrász által de olyan gyorsan nő, hogy máris látszik alatta a sötétbarna. :S2013. nov. 20. 19:51
1/2 anonim válasza:
Ismerős, fel van nyírva a hajam oldalt, és majdnem fehérre szőkítve sötétbarna alapszínnel, képzelheted :D Előtte világoskék volt, szóval hozzászoktam a lenövéssel való küzdelemhez.
Egy hét az borzasztó kevés, még várj vele azért... nem tenne jót se a hajadnak, se a fejbőrödnek, ha ilyen időközönként nekiesnél. Nem ciki a lenövés, úgyis mindenki tudja, hogy nem az eredeti hajszíned, nem várhatják el, hogy ne nőjön le.
2/2 A kérdező kommentje:
haha igen van benne valmi :D köszönöm a válaszod. én meg srác vagyok. képzelheted.. :D
2013. nov. 20. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!