SOS! Befogná így a Hidrogénszőke hajamat a festék?
Sziasztok! Szeptember végén hidrogénezte a hajamat a fodrász na most múlt héten vettem ilyet : [link]
ugye ilyen fehéres szőke voltam a lenövésem meg elég sötét és ez a festék csak világositotta a lenövést.Nos most ezen a héten beszeretném inkább festeni valami világos gesztenyebarna félécel.Szerintetek esélytelen hogy tényleg szép világosbarna legyen? Tudnátok festékfajtákat is ajánlani ami bevált? Kioktatást hogy de buta vagy miért festetted be stb nem kérek.Köszönöm a válaszokat!
Amíg le nem nő a hajad addig semmilyen festék nem fog megmaradni benne. 2 mosásig bírja, aztán ronda... ez a fő gond vele.
A világos gesztenyebarna alatt nem tudom mit értesz pontosan, de semmiképp ne ilyen vacak bolti festékeket vegyél mint a linkedben is van. Ezeknek még a színe is kiszámíthatatlan. Meg a világos festékekben az oxi is erős szokott lenni, neked pedig az eléggé tönkrevágná a hajadat is, nincs is rá szükség.
Jó festékeket fodrászkellékesben találsz. Alfaparf, meg a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!