Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 16 éves vagyok és most hirtele...

Fanni1713 kérdése:

16 éves vagyok és most hirtelen nagyon elkezdett hullani a hajam, tudnátok adni valami tanácsot hogy miért? És tippet hogy mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
2013. nov. 19. 21:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Én tudok ajánlani valamit, de ez csak akkor működik, ha nem belgyógyászati oka van a hajhullásnak. Át kell állni alverde/alterra/más természetes bio samponokra ás hajápoló szerekre, majd ezt próbáld ki: [link]

Ebből a növényi porból lehet pakolást csinálni, és azt 2-3 órát a hajadon hagyni. Ez kifejezetten hajhullásra van, de csak festetlen hajra szabad tenni. Ha fested, hagyd abba és várj min. 3 hónapot. Nekem 1,5 hétig nem hullik egy szál sem egy ilyen pakolás után.

2013. nov. 19. 23:04
 2/2 A kérdező kommentje:
nagyon köszi :) kipróbálom
2013. nov. 20. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!