Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Befestettem a hajam, csúnya...

Befestettem a hajam, csúnya lett mit tegyek?

Figyelt kérdés
szőkés voltam de most csúnya barna, nagyon sötét lett, és sötét szőke akartam lenni, nem is lenne baj a barnával, de ez csúnya, semmilyen, olyan mintha kopott lenne, őszes, ahj mit tegyek? igy nem birok meglenni

2013. nov. 18. 22:39
1 2
 11/13 anonim válasza:
Menj el egy fodrászhoz, az majd rendbe rakja !! Így együtt ez drágább mulatság lesz - de a tanulság, hogy ne kísérletezz otthon.....
2013. nov. 19. 08:17
 12/13 anonim válasza:
100%
Ne fessétek be a hajatokat lányok! Mindenki az eredeti hajával a legszebb, értsétek meg.
2013. nov. 19. 17:58
 13/13 anonim ***** válasza:

Fodrászhoz kell menni. A szakember tudja, mit kell vele csinálni ahhoz, hogy olyan legyen, amilyet akarsz. Ha szőke akarsz lenni, akkor le kell szedni a festéket a hajról. Ha megteszi valami barna is, akkor is a megfelelő festéket kell kiválasztani, hogy az árnyalat jó legyen.

(A legtöbbször nem azt a festéket kell felkenni a hajra, amit a vendég választ)

2013. nov. 20. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!