Melyiket válasszam? Csak ha próbáltad, és bevált!
Pattanásos zsíros arcbőrőm van.
A Mattító hidratálót szeretném megvenni,azért mert az avonba azt írja hogy a matítóval járok jobban.
ez igaz?melyiket éri megvenni?
Én szerintem a matító érné meg jobban :O
de csak azért mert megelőzi a pattanások kialakulását,és zsíros bőrre jó:)
semelyiket
mind szar
inkább ne egyél édességet és moss arcot, vissza húzódik, max hintő por higgy nekem az mind csak szar semmire se jó csak még olyanabb lesz a bőröd
ne egyél édességet, én is azt teszem, vagyis nem teszem és nem vok az:)
nem eszek édeset,és nem szoktam enni:)
néha néha csokit,vagy gumicukrot:D
hintőpor? :o
én hintőrport szoktam este, igaz apám jókat röhög rajtam mikor falfehér fejjel mászkálok a házba, de leszárítja tényleg
régi házipraktika, de jobb mint a mostni szarok, amik csak reklámozzák magukat, aztán olyan lesz az arcod, mint a majom segge
én is bedőltem hónapokig olyan volt az arcom, h alig mentem ki az utcára
Tényleg aloe verát kéne venned.
Az ilyen kozmetikumok csak pillanatnyilag fedik el a bőrhibákat, de a valódi okot nem szüntetik meg.
Jobban járnál valamilyen gyógyhatású készítménnyel.
Ha tág pórusaid vannak, hintőport NEE. Még véletlenül se. Én iszonyúan megjártam vele, és tele lettem kis apró kiütésszerű dudorkákkal-.-
Én azt mondom neked, hogy inkább bőrgyógyászhoz menj, és írass egy krémet, ecsetelőt, amit ő ajánl a te bőrödre, hidd el, jobban jársz. Anyagilag is, mert egyrészt, általában olcsóbb krémeket adnak, mint a drogériában kaphatóak, vagy az vaonos, másrészt, ha drágább is, használ, így nem kell azzal szórakoznod, hogy végigpróbálsz 3654757 terméket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!