Mit tegyek az arcomra, hogy a kozmetikai kezelés után pár óra elteltével nagyjából elmúljanak/elhalványodjanak a pirosodások?
Legközelebb kérdezd a kozmetikust.
Esetleg körömvirág krém, de leginkább azt javaslom, hogy semmit. Érzékeny ilyenkor a bőr, könnyen lehet, hogy csak rontasz a helyzeten.
Legközelebb pedig kezelés előtt kezdj el extra dózisban C-vitamint szedni, most se késő mondjuk. Napi 1000 mg-ot nyugodtan, segíti a bőr gyorsabb gyógyulását elvileg.
A kamillát nagyon nem ajánlom jó szívvel, az én bőrömet nagyon kiszárítja, elkezd tőle hámlani, és feszülni. Utána pedig jól bezsírosodik. Akkor pedig hiába van valami kis gyulladáscsökkentő hatása. :S Egyszer áttörölheted vele, hátha, de többször nem kéne szerintem. Persze te ismered a bőröd, lehet neked nincs tőle gondod. :)
Ja és feküd le este korán, szépítő alvás, tudod. :D
Ha pedig semmi nem használ, ott az alapozó, korrektor.
Szia!
Kozmetikusként annyit tanácsolok elsősorban, hogy válassz másik szakembert, mert az nem jó, ha órákon keresztül piros az arcod. Egyébként pedig én is a kamillát javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!