Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » S. O. S. Lejárt a hajfestékem....

S. O. S. Lejárt a hajfestékem. Árt a hajamnak?

Figyelt kérdés

Palette color XXL, kb. 2 hónapja vettem a Tescóban,(már akciós volt),sehol nem találom a lejárati idejét.

Fel merjem tenni?

Muszáj!!!!

Nagyon le van nőve a hajam,és nem tudok most másikat venni. Mi történhet?

2009. nov. 18. 14:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az még nem járhatott le,attól még, hogy akciós volt.
2009. nov. 18. 14:52
 2/6 anonim válasza:
Attol hogy akcios, még nem biztos h lejárt. Különben is pár honap az nem számit. légmentesen vannak lezárva a festékek, szoval nem romlik el pár évig. a lejárási dátumot kötelezö rátenni.
2009. nov. 18. 15:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezek a kémiai anyagok elvileg nagyon sokáig nem járnak le, nyugodtan felhasználhatod! Ha le van zárva és nem érte környezeti hatás, ami árthat neki, akkor nem is tud megromlani.
2009. nov. 18. 15:18
 4/6 A kérdező kommentje:

KÖSZÖNÖM!!!!!!!!KÖSZÖNÖM !!!!!

Megyek szépülni.... :)

2009. nov. 18. 16:28
 5/6 anonim ***** válasza:
én már használtam lejárt festéket, igaz garnier volt. Kb. fél évvel a szavatosságon túl használtam. Semmi baja nem lett a fejemnek, csupán annyi történt, h kb 2 hónappal később kilökte a hajam a festéket.
2009. nov. 18. 17:59
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek,tényleg semmi baja nem lett a hajamnak,sőt tök jó lett!!!!!!!

Köszike MINDENKINEK !!!!

2009. nov. 19. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!