Hajszínezésről tapasztalat?
Fodrásznál vettem csak észre milyen fakó a hajam (sötétbarna), így ő is fölvetette, hogy lehetne színezni, kicsit mélyíteni az árnyalatot.
Nekem még sosem volt se festve, se színezve a hajam. Szerintetek érdemes belekezdeni, a színezés tényleg nem roncsolja?
Házilag érdemes próbálkozni, vagy (ahogy olvastam pár véleményt) itt is előfordulhat, hogy más árnyalatot kapunk, így jobb szakemberre bízni?
A színező nem igazán, legalábbis sokkal kevésbé roncsolja a hajat, mint a rendes festés. Nekem eddig háromszor volt színezve (egyszer sötétbarnára, kétszer kékesfeketére) a hajam, de nem vettem észre, hogy romlott volna a minősége. (Vagyis az elmúlt időben könnyebben törik, de ennek sokkal inkább pszichés okai vannak.)
Vannak egészen megbízható színezők, de ha tartasz tőle, nyugodtan csináltasd fodrásszal.
Köszönöm a válaszokat!
És milyen terméket javasoltok? Hennáról van valami tapasztalatotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!