Szoktátok a hajatokat sörrel, ill. almaecettel leöblíteni?
hát az biztos nem rózsa illatú lesz a hajad .. de tényleg jót tesz a hajnak... legalábbis a sör biztos ;)
*heni
Almaecettel rendszeresen, már több éve.
Kevésbé zsírosodik, szinte soha nem korpás, mindig csodásan fényes, nem gubancolódik. Másfél literes üvegbe szoktam önteni 2-3 dl almaecetet, aztán felengedem vízzel, összerázom, és lassan a mosott hajamra öntöm, utolsó öblítésként, ügyelve, hogy a fejbőrömre és a hajvégekre is elég oldat jusson.
Van szaga, de el lehet viselni. Én még soha nem használtam semmilyen illóolajat, de így sem szóltak még be, hogy büdös vagyok :D Pár óra alatt el is illan a szag nagy része, utána csak akkor érezni, ha valaki a hajadba szagol (vagy ha elázol az esőben, az kihozza a szagokat).
Sört csak 1-2x próbáltam, nem rossz, de azt inkább megiszom, meg az ecet szerintem hatásosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!