Első kozmetikus kezelés nagyon fáj?
én eddig egyszer voltam nekem se pattanés inkébb rengeteg miteszer...
hát...fájt de nem sokkal jobban mint mikor magamnak csinálom, az én kozmetikusom egyéni szavadalma hogy nedves kendővel csinlta mert így jobb azt mondta, igaza volt mert amikor kezdett megszáradni a kendő éreztem hogy úgy milyen szar...
Amúgy elég jó csak utána 1 hétig nem lehet emberek közé menni alapozó nélkül...
Valamit segített de én elmentem bőrgyógyászhoz kaptam két szert és a bőröm sima let :D olyan amilyet mindíg akartam szóval én a bőrgyógyászt ajánlom!
Nem akartalak lebeszélni, szerintem nyugodtan menyj el, nem fáj annyira nem kell úgy félni, mondjuk van egy fél órás kezelés abból 20 perc nyomkodás van a többi az ilyen bőrmasszirozás mindenféle krémmel meg maszk, meg gőzölés, szerintem a nyomkodáson kívül egész élvezhető, bár a gőz kicsit fullasztó, de annyira nem rossz...
Bár ha én visszatekintenék lehet hogy inkább rögtön a bőrgyógyász, és nem most hanem legalább 2 évvel elötte, emrt elég sokat szenvedtem a bőrömmel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!