Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan és miként világosíthato...

Hogyan és miként világosíthatom/szőkíthetem ki egy kicsit a hajam? (férfi)

Figyelt kérdés

(Akik már most megbotránkoztak, hogy férfi létemre valami kezdeni akarok a hajammal, azok kérem most távozzanak és nem kell tovább olvasniuk, akik továbbra is képesek segíteni azoknak írom a továbbiakat.)

Tehát férfi vagyok 19 éves világos barna hajjal és szeretném kipróbálni, hogy egy kicsit világosabbá tegyem a hajam.Nyáron nagyon tetszett, mert ugye a nap kiszívta és akkor olyan szép aranyszőkés lett, de most ugye már nem süt a nap s szinte teljesen bebarnult.Rövid hajam van és ugyanolyan fazonra van vágva mint az alábbi képen Ryan Gosling-nak viszont a színe nem ilyen szép szőkés, és ezt szeretném valahogy elérni költségesebb beavatkozás nélkül, ha megoldható, otthon saját kezűleg.

Kép: [link]

Hallottam szőkítőporról nővéremtől, de előtte azért itt is rákérdezek, biztos van pár tapasztalat ezzel kapcsolatban, mennyire tartós, esetleg veszélyes-e valamilyen formában stb.

Összefoglalva tehát a cél NEM ez:

[link]

hanem EZ:

[link]

Előre is köszönök minden választ, ha kérdésetek van, kérdezzetek!

2013. nov. 13. 12:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Boltban tudsz kapni szőkítőport amivel ha nem vigyázol leég a hajad. Ez annyit tesz hogy kiszárad elvékonyodik és sokkal kevesebb lesz mint amennyi volt.

Én a helyedben elmennék valami normális fodrászhoz és elmondanám mit szeretnék kihozni belőle.

De! Nővéred variációja tökéletesen megfelel. Mellé még vehetsz egy aranyszőke/ mézszőke árnyalatú hajfestéket hogy szépen csillogjon és ne legyen matt.

2013. nov. 13. 14:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Értelek, és ez a "ha nem vigyázol" mit takar? Arra gondolsz, hogy nem mindegy milyen minőségűt veszek, vagy csak, hogy vigyázzak, mennyi ieidg hagyom rajta stb.?
2013. nov. 13. 14:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Olvastam olyat, hogy valakinek nagyon kisárgult tőle a haja, és azt azért én nem szeretném.Esetleg bevált márka valakinek, akik használtak már ilyen port? Előre is köszi!
2013. nov. 13. 14:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Szőkítőporral ne kísérletezz, mert nem ilyen színű lesz, mint a képeken.

Szőkítés során csak színtelenítjük a hajat, és ez alatt először vörös, aztán narancs, aztán sárga lesz az eredmény. Ha festetlen a hajad, próbálj meg festéket használni, azzal inkább eléred a vágyott színt.

Pl. ilyet: [link]

Persze a kívánt hatáshoz valamelyik melírtechnikára lesz szükség, nem telibe festésre.

2013. nov. 13. 16:56
 5/5 A kérdező kommentje:

Aha, értem, lehet akkor mégis fodrászhoz fordulok.Csak azért akartam otthon magamnak kipróbálni, mert gondoltam annyira csak nem ronthatom el, hiszen világosbarna, szinte szőke hajszínem van, de úgy néz ki, akkor mégsem olyan egyszerű művelet ez...

Azt szeretném még megkérdezni, hogy fodrásznál mennyi ideig és mennyi pénzbe kerül egy ilyen komplett művelet?Ha valaki konkrétan tudna ajánlani egy szalont, ahol azt kapom, amit kérek megfizethető áron, azért szintén nagyon hálás lennék. :)

2013. nov. 13. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!