Szerintetek jó ötlet így ombret csinálni?
A barátnőmnek és nekem is festett vörös hajunk van. Már rengetegen mondták, hogy nagyon hasonlítunk, ami egy kicsit zavar. Már mindenféle színű volt a hajam. Szőke szeretnék lenni. Tudom, hogy vörösből nagyon nehezen lehet szőkét csinálni. Erre 2 alternatívát találtam ki:
1. szőkíteni a hajvégeket és ha jól sikerül a szőkítés,szóval nem lesz annyira sárgás, akkor az egészet szőkíteni
2. szőkíteni a hajvégeket és ha nagyon sárga lesz, akkor....nem tudom
Összesítve 2 kérdésem van:
1. hogy tudnám nagy valószínűséggel elérni azt, hogy az első opció valósuljon meg?
2. ha nem sikerül, akkor mi legyen? hogy legyek szőke?
Ha szőke akarsz lenni, akkor elmész egy ÜGYES fodrászhoz, aki 2-3 alkalom alatt kiszőkít. Egy lépésben nem hiszem, hogy menne.
Az otthoni kókányolást nem ajánlom, szinte garantált, hogy répa/sárga hajad lesz, vagy szimplán leégeted, és egyéb otthoni sikersztorik. Amit helyrehozni sokkal többe fog kerülni, mint kifizetni a fodrászt elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!