Gondolom, mint az összes többi sampon, ez is valakinek beválik, másnak pedig nem.
Én rühellem. A szaga is irritál, de az még hagyján. A hajamat és a fejbőrömet kiszárítja, viszketek tőle, mint aki rühes, másnapra meg már teljesen zsíros. Szóval én inkább kerülöm. Ettől persze neked még lehet tökéletes. :D
Én pont a szagát (azt nem írom, hogy illatát) szeretem, a gyerekkoromra emlékeztet. :D
Viszont maga a sampon valami förtelmes. Agyonszárítja a hajat, a fejbőrt. Nekem emiatt még gyorsabban zsírosodott tőle a hajam, a vége meg úgy kiszáradt, hiába balzsamoztam, hogy utána elég sok idő kellett, hogy rendbe jöjjön. Fenékig ér a hajam, így nem mindegy, mit kenek rá. Hosszú hajra egyáltalán nem ajánlom ezt, tönkreteszi.
Barátnőm is ezt használta egy ideig, aztán csodálkozott, hogy pár hónap után annyira tört a haja, hogy nem bírta kifésülni csak a zuhany alatt, aztán le is kellett neki vágni csípőig érőről váll alá érőre. Pedig balzsamot is használt. Asszem ez mindent elmond erről a samponról. :D Kb. olyan, mintha mosogatószerrel mosnál hajat. Tömény tisztítószer, semmi ápolószer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!