A ricinusolaj így fog használni?
Két kávéskanál ricinusolaj, egy evőkanál olivaolaj, egy tojássárgája és egy kis cirtomlé. Ezt száraz hajra hidegen rákenem, simán ujjal belemasszírozom a fejbőrömbe és a hajamba. Aztán mehet rá egy sima zacsi, és 2 és fél, 3 órát van rajta. Így is hatásos lesz? Valamint havi 2 centit így fog nőni? Vállig érő, szőke hajam van - nem festett, igazi -.
Megköszönném, ha senki nem írná oda hogy ez az "n. ilyen kérdés" Még nem olvastam, hogy valaki ezekből ennyit rakna.
Havi 1-2 centit magától is kéne,hogy nőjjön,de így szerintem biztosan bár a citromlevet lehet,hogy kihagynám,ha száraz a hajad.Ha azért teszed bele,hogy szőkébb legyen akkor inkább próbáld azt,hogy hajmosáskor kamillateával öblíted és dörgölöd át a hajad,ez nem szárítja annyira és puha lesz tőle. :)
Amúgy szerintem hatásos lesz,de megdobhatod a hatást azzal,hogy multivitamint szedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!