Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A ricinusolaj így fog használni?

A ricinusolaj így fog használni?

Figyelt kérdés

Két kávéskanál ricinusolaj, egy evőkanál olivaolaj, egy tojássárgája és egy kis cirtomlé. Ezt száraz hajra hidegen rákenem, simán ujjal belemasszírozom a fejbőrömbe és a hajamba. Aztán mehet rá egy sima zacsi, és 2 és fél, 3 órát van rajta. Így is hatásos lesz? Valamint havi 2 centit így fog nőni? Vállig érő, szőke hajam van - nem festett, igazi -.

Megköszönném, ha senki nem írná oda hogy ez az "n. ilyen kérdés" Még nem olvastam, hogy valaki ezekből ennyit rakna.

2013. nov. 9. 12:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Havi 1-2 centit magától is kéne,hogy nőjjön,de így szerintem biztosan bár a citromlevet lehet,hogy kihagynám,ha száraz a hajad.Ha azért teszed bele,hogy szőkébb legyen akkor inkább próbáld azt,hogy hajmosáskor kamillateával öblíted és dörgölöd át a hajad,ez nem szárítja annyira és puha lesz tőle. :)

Amúgy szerintem hatásos lesz,de megdobhatod a hatást azzal,hogy multivitamint szedsz.

2013. nov. 9. 22:52
 2/3 A kérdező kommentje:
A hajam magától is nőtt annyit régen, de úgy egy fél éve alig nőtt 2 centit - viccen kívül -. Elég száraz is lett a hajam, pedig egyáltalán nem volt. :S Akkor lehet, hogy a citromlevet kihagyom.
2013. nov. 11. 17:18
 3/3 anonim válasza:
Szia.tudtál angliába ricinusolajat venni?én is kint élek és nekem is kellene.én otthon használtam és nagyon jó.sok babahajam lett töle
2014. febr. 18. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!