Szerintetek a hosszú haj frufruval vagy anélkül szép?
Szerintem fufru nélkül szebb.Bár sok függ attól is,hogy göndör vagy egyenes és attól,hogy hogy hordja az illető.
Én a fufru nélkülre szavazok!=)
Egyén- és stílusfüggő, hogy kinek melyik áll jobban. De ezt egy fodrásznak jól kell tudnia, hogy az arcformádhoz, a magasságodhoz, a testalkatodhoz milyen haj illik.
Én személyszerint imádom a frufrut; de nekem kerek arcom van és kell valaminek kereteznie akkor is, ha felfogom a hajam.
Nekem fekete, egyenes (kis rásegítéssel :) ) a hajam, váll alá ér, és pár napja vágattam fufrut, szemöldökig érőt.
Nagyon tetszik.
Sajnálom, hogy eddig nem tettem meg, hagytam magam elbizonytalanítani, hogy nekem nem állhat jól, mert kerek arcom van. Életem legjobb hajammal kapcsolatos döntése volt, azt leszámítva, hogy a páromnak nem tetszik, mert szerinte olyan vagyok így mint egy 12 éves :) De magamnak akarok elsősorban tetszeni :)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!