13 eves gimnazista lanyok ti hogyan szoktatok hordani a suliban a hajatokat es mennyit sminkeltek? Milyen ruhaban jartok? Hogyan tanultok?
Itt gondolok 6vagy8 osztalyos gimire
es bocsi h ekezeteket lehagytam csak angol klavim van:))
En szerencsere jeles tanulo vagyok gimiben csak 1 4-esem van
Sminkelni meg csak a szempillaspiral es szajfenyt szoktam hasznalni
Csak olvasgattam kerderdeseket es abban irtak hogy kb.90koromlakkjuk van meg hogy mennyit sminkelnek
de igy megnyugodtam
én két tannyelvű gimiben 6 db 4-esem lett, a 16 tantárgyból, oklevelet is kaptam :)
szempillaspirált néha szemcerkát használok/használtam, és a hajam mindig kiengedve volt, mert hullámos és összekötve nagyon hülyén néz ki, de vasalni is szoktam :)
Szia! Én 15 vagyok, de leírom, hogy 13 éves koromban mi volt a helyzet. A hajamat mindig kibontva hrdtam, szerintem sokkal szebb. Csak tesi órán volt összegumizva. Minimális alapozót használtam(szép bőröm volt/van) és szempillaspirált. A csőgatya+tornacsuka kombináció nálam alap(volt)+egy pulcsi, nem vittem túlzásba a dolgokat. :)
Egész jó tanuló voltam, hatodikig kitűnő, hetedik-nyolcadikban 4-5ös. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!