Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehet rendbe hozni a...

Hogy lehet rendbe hozni a hajamat? Help.

Figyelt kérdés

A hajam nagyon hullik a hajvasalástól és elvékonyodott. A gyönyörű dús, vastagszálú hajamból egy csőd lett, tönkrement. Nagyon vékonyszálú lett és a halántékomon pl. annyira kihullott, hogy kilátszanak részek..nem nagyon látványos, de én mégis észreveszem. Már 2 hónapja leálltam a hajvasalással, elfogadom, hogy hullámos a hajam. Viszont nem tudom, hogy most mihez kezdjek, mert megőrülök, ha ilyen vékonyszálú marad a hajam. Menjek hajgyógyászhoz vagy mi? Sürgősen rendbe kell hoznom a hajamat, mert kikészülök..nekem nagyon szép hajam volt. Vitamint szedjek? Egyáltalán lesz még valaha vastagszálú, dús hajam? Nagyon megbántam, hogy hajvasalóval égettem 4 éven keresztül a hajamat, de zavart, hogy olyan hullámos és kezelhetetlen..Segítsetek légyszí:S

16L

2009. nov. 16. 18:35
 1/7 anonim ***** válasza:
haj-és köröm erősitő kapszula,Schauma szálkásodás elleni termékei,hajvasaláshoz kifejlesztett kiszaradás gátló spray(ami könnyiti az egyenesítést is).
2009. nov. 16. 18:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld ki a Bánfi sampont és a hajszeszét hozzá:)

A hajszesz nagyon büdös:D, de az Én hajamat teljesen renbe hozta:)

23/L

2009. nov. 16. 19:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Ugyan ez a helyzet velem is.

De ha nem sütöd többé akkor elvileg erős szálak nőnek vissza. Néhány helyen ahol én kihagyom az egyenesítést, ugyan olyan haj nőtt vissza, mint amilyen egyenesítés előtt volt.

2009. nov. 18. 13:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Revalid kapszula + Nivea regeneralo sampon !!!

Hidd el ez tuti siker ..

Nalam is ez van .. csod lett a hajam 2 leszivatas utan .. de mar szep fenyes eros :)

2009. nov. 18. 13:20
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:) a revalid kapszuláról már hallottam..ki fogom próbálni. remélem, megerősödik a hajam, mert most katasztrófa.
2009. nov. 18. 13:23
 6/7 anonim ***** válasza:

nekem bőrgyógyász ajánlotta a babe hajhullás elleni sampont gyógyszertárban lehet venni(2000ft körül van ,de jobb mint a sok vacak amit hajadra kenegetsz...)

+ezt is gyógyszertárban :merz special drage-körömre hajra meg bőrre van...ebben is jobban bízok mint az ilyen agyonreklámozott haszontalan vackokban...már csak azért is mert használom és bejött...

én is vasaltam a hajam,sőt most is vasalom... csak nekem alap vékony szálú...:S

2009. nov. 18. 17:36
 7/7 anonim ***** válasza:
igaza van az előttem lévőnek, inkább vmi gyógyszertári terméket vegyél, ami drágább
2009. nov. 27. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!