Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A szilikon milyen hajnak tesz...

A szilikon milyen hajnak tesz jót? Pl festett?

Figyelt kérdés
2013. nov. 9. 03:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Valaki azt hangoztatja, hogy milyen jó, valaki pedig épp az ellenkezőjét, hogy nagyon káros.

Személy szerint én a szőkítéstől száraz/töredezett hajamra használok szilikonos termékeket, elég jók.

Kinek mi válik be :-)

2013. nov. 9. 10:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Ésszerűen használva bármelyiknek tehet jót, de ha nem jól használod az adott termékeket, akkor rosszat is.

Nekem fenék alá érő nagyon dús és hullámos hajam van, és sok szilikont használok.

2013. nov. 9. 15:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Van akinek jó, van akinek nem. Döntsd el te melyik csoportba tartozol.

Én utáltam a hajam tapintását ameddig szilikonos termékeket használtam, olyan műcsúszós, mű selymes volt, amiről a barbijaim jutottak eszembe. Szóval nekem nem vált be, sokkal jobban imádom a hajam textúráját műanyag nélkül, élettel telibbnek hat. De van olyan ismerősöm, akinek száraz és fakó nélküle a haja, szóval neki kell ez a műanyag bevonat, hogy szépnek tűnjön.

A te hajadat csak te ismered, szóval te tudod, hogy hogyan a legjobb neki.

2013. nov. 9. 16:38
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi
2013. nov. 9. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!