Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy keverjem ki? ( Bövebben...

Lilith1994 kérdése:

Hogy keverjem ki? ( Bövebben lent)

Figyelt kérdés
A kèrdèsem a következö lenne : vettem egy 1.66- os ès egy 0.66- kallos hajfestèket ès kèt 6%- os hidrogèn per oxidodot (250 ml azt hiszem. Nekem most per pills at 1.66-os a hajszìnem de tövem màr van ès az szõke, nem szeretnèk olyat hogy a tövem sokkal vilàgosabb legyen mert ùgy csùnya lenne. Na szòval hogyan keverjem milyen arànyban hogy szèp pirosas színt kapjak. Fodràszra Sajnos nincsen lehetösègem mert akikhez jàrtam vagy ki mentek küldöldre vagy egyre dràgàbbak ès Sajnos most nincsen rà pènzem :( Ja ès hogyan fessem hogy ne legyen tùl èlènk a tõvem? A vàlaszokat elõre is köszönöm. Tovàbbi szèp napot! 19/ L

2013. nov. 6. 07:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!