Csomók az arcbőr alatt?
Figyelt kérdés
A bőröm alatt ilyen csomók vannak, nem pattanás mert akkor ki tudnám nyomni de ezt ha nyomkodom csak feldagad vagy nem tudom és egy ideig nagyobb lesz... mik ezek? Hogy lehet eltünteni?2013. nov. 5. 16:42
2/7 anonim válasza:
nekem is volt,nyomkodtam, elfertőzödött és utánnaa már sebek lettek a testem és az arcomon, MENJ EL ORVOSHOZ!!!!
3/7 A kérdező kommentje:
És a sebek elmúltak vagy mi lett?
2013. nov. 5. 19:48
4/7 A kérdező kommentje:
Amúgy kaptam erre én Sotretet de nem sokat használ már pedig mindjárt 3 hónapnál járok :O
2013. nov. 5. 19:48
6/7 anonim válasza:
sebekre kaptam egy fertőtlenítőt(gyógyszertárban keveerték ki) nagyon csípet utánna pedig bactroban kenőccsel kellett kennem egy hónap alatt kb teljesen elmúlt mindenhonnét
:)
7/7 A kérdező kommentje:
Sebekre? Akkor nem ilyen csomókra kaptad?
2013. nov. 7. 07:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!