Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ritkul a hajam, és az érintett...

Ritkul a hajam, és az érintett területen viszket a fejbőröm - miért?

Figyelt kérdés

33 éves fiú vagyok, és kb. 8 éve ritkul a hajam, első sorban a fejem tetején, de újabban elöl is. Azon a részen, ahol hullik a hajam, erős viszketést, égetést érzek. Mitől lehet ez? Már több tucat sampont és krémet kipróbáltam, a Nizoraltól a Dermipsoron át a RoughJ ampullákig. Sőt, Revalidot, és Hair Clinic kapszulákat is szedtem, sok tízezer forintot áldozva rá, de semmi nem használt. Azóta is csak ritkul és ritkul, változó intenzitással, és utálom, hogy mindenki a fejem búbját bámulja.

Elhiszem, hogy a hajhullásnak hormonális okai is vannak, de a tesztoszteron által okozott hajhullás miért viszketne? Az a gyanúm, hogy valami más lehet a háttérben, de eddig senki nem volt képes egyértelmű választ, vagy diagnózist adni rá.

2009. nov. 15. 20:57
 1/1 anonim válasza:
Kicsit megkésve, de hátha még olvasod. Mindenképpen menj el a körzeti bőrgyógyászhoz, aki nagy valószínűséggel egy fejpakoló krémet fog felírni, ami segíteni fog! Nekem így volt! Évekig húztam, azt hittem "normális" hogy viszket néha a fejbőröm, azt gondoltam ilyesmivel körberöhögnének. Mikor elmentem a bőrgyógyászatra, legnagyobb meglepetésemre egyáltalán nem röhögtek körbe, sőt. Ez lehet szeborrea, gomba, vagy egyéb bőrbetegség amit te nem látsz, a doki viszont lát a nagyítójával a fejbőrön.
2010. jan. 23. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!