Milyen hajsímítót vegyek? Abszolult nem értek hozzá, hány vattos legyen meg vékony vagy vastag? Kb12000ft-om van rá. A hajam vastag és az alja hullámos azt akarom szépen kisímítani.
Köszi a válaszokat.És az hogy hány w-os mennyiben számít?És hány fokozatút célszerű venni?És milyen lapja legyen?Vagy csak kerámia van?
Bocs de tényleg kezdő vagyok.
kerámiát vegyél. (nyilván) szerintem hasznos, ha lehet állítani a hőfokot. a watt nem számít :D ééés végül figyelmedbe ajánlom a remington s2002-t, szeretni fogod :D
18.L
Szia! Remington már sokat találsz 12000 ft körül. Pl s1051 tök jó :) És van vele cd is amin vannak hullámosítási/göndörítési praktikák. Most lehet, h egyenest akarsz, de aztán ha ráunsz? :D
De nem csak a remington a jó. Pl Imetec Bellissima is nagyon jó. Ebben az árkategóriában sztem a B11 50. Annak az újított változata a B25, ami digitális kijelzős, de azt mondják, h jobban roncsol, és rosszabbul vasal mint a B11 50. Bellissima Creativity B1 700 most b-monimex.hu-n 12000 ft, és dettó van vele dvd mint a remingtonnal.
De ha többet akarsz megtudni a hajvasalókról/hajvasalásról, vagy csak szeretnéd, h másik terméket is "bemutassak", pl másik márkát is, írj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!