A Syoss hajvilágosító mennyire világosítja a hajat? Nekem fekete a hajam ezt szeretném valamennyire világosítani hogy barnára tudjam festeni.
Figyelt kérdés
2013. nov. 3. 19:31
1/5 anonim válasza:
Erre ne a syoss márkát használd,mert csíp,nehezen kenhető,nem egy lánytól hallottam már.
Nekem ann palette világosítóval volt festve a hajam hogy szőkébb legyen,ez szív és fest is egyben,nem valami illatos,de nagyon jól kenhető.
Van többféle,attól függően milyéen árnyalatot akar az illető,neked elég lenne a 2-4 árnyalatos.Ebből is hamvasat vegyél,tehát aminek szürkés az árnyalata,így ha nem szeretnél vöröses árnyalatot valamelyest segít.Ha viszont nem zavar az szép vöröses árnyalat,akkor meg arany fényűt vegyél.
Nem kell kivárni az egész hatóidőt,mert feketéből barnát csinálni nem olyan nehéz,bár attól függ,milyen árnyalatot szeretnél.Tükörben,napfénynél figyeld hogy mennyit világosodott,és ha neked megfelelő,mosd le nyugodtan.
2/5 A kérdező kommentje:
És annak mennyi az ára?Ezt a Syoss hajvilágosítót én sem merem kipróbálni.
2013. nov. 4. 16:51
3/5 anonim válasza:
Semmiképpen sem használd a Syoss hajvilágosítót. Nagyon ronda végeredménye lenne.
4/5 A kérdező kommentje:
Rendben,és ha a fekete festett hajamat befestem egy barna hajfestékkel az milyen lenne?
2013. nov. 6. 14:54
5/5 anonim válasza:
Én már próbáltam nekem nem látszódott:/ Ugyanolyan fekete volt a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!