Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gyantázással gyengíthetem a...

Gyantázással gyengíthetem a szőrt a lábamon?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok erőteljes szőrzettel a lábszáramon és a combomon. A kérdésem az lenne, hogy ha legyantázom, az utána visszanőtt szőr gyengébb lesz, vagy ugyanolyan? Nem szeretnék szőrtelen lábat, csak azt, hogy ne legyen annyira szőrös. Eléggé fehér a bőröm, és röhejesen néz ki rajta a szinte fekete, sűrű szőr. Köszi előre is a válaszokat.
2009. nov. 15. 14:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem ez nem vállt be.Én télen gyantáztattam amikor senki sem látta,de amikor abbahagytam ugyanolyan erős szőrök nőttek vissza,igaz nem egyszerre,tehát az volt a látszat mintha kevesebb lenne,de szép lassan mind kibújt és ugyanolyan lett mint előtte volt.
2009. nov. 15. 14:39
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Nem ,sokkal erősebb lessz.Talán,nem vagyok benne biztos de halványítani.Esetleg nem tudom, hogy hogyan.

2009. nov. 15. 14:40
 3/5 anonim ***** válasza:
A 2. válaszoló nagy blődséget írt,a gyantázástól EGYÁLTALÁN nem lesz sűrűbb meg vastagabb a szőr. Nekem az epilálás jobban bejött, mint a gyantázás, annyiba is jobb, hogy az epilálás sokkal egyszerűbb, kevésbé macerás, és a "pihésebb" szőrszálakat nem húzza ki, ami szerintem a Te esetedben nem feltétlenül hátrány, elvégre nem babapopsi simaságú lábakat szeretnél.
2009. nov. 15. 16:05
 4/5 anonim ***** válasza:

ne szidjátok már egymást...

na. hát ha egyszer legyantázod, attól még nem lesz gyengébb. én két-három évig gyantáztam a khm... tudodhol, és már jelentősen kevesebb lett. ha rosszul csinálod, akkor erősebb lesz, viszont minden esetben gyorsabban fog nőni (pl tök sima láb kb 10 nap után kis szőrös lesz) én nem prübáltam az epilátort, mert félek a hangjától :D olyan mint egy láncfűrész :DD és egyszer leepilátoroztam a karomat és tök bevérzett... visszatérve a kérdésre: szerintem kb ugyanolyan lesz (ha csak egyszer-kétszer gyantázod le)

de minek akarod gyantázni? egy férfi legyen szőrös :P

18.L

2009. nov. 15. 16:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, nem akarok csupasz lábakat, csak a szőrt szeretném gyengíteni. Ezért vagyok kíváncsi, hogy gyantázás után tényleg gyengéb szőr nő-e vissza. Köszi az eddigi válaszokat! :)
2009. nov. 15. 22:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!