Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hamvasszőke hajra henna?

Hamvasszőke hajra henna?

Figyelt kérdés

A mostani hajszínem világos hamvasszőke (nem festett). Mindig is szerettem volna természetes hatású vörös hajat, de sérülékeny a hajam, ezért csak hennában gondolkozom. Ilyen árnyalatot szeretnék elérni:

[link]

de félek, hogy ha az előírt időt és mennyiséget rajthagyom, akkor valami ilyesmi lesz, ami nekem már túl vörös:

[link]

valakinek tapasztalatok?? köszi előre is!

2013. nov. 2. 16:34
 1/8 anonim ***** válasza:

ha a hamvasszőkére vörös festéket / hennát teszel, az pár mosás után jó eséllyel lesz narancssárga :S

szerintem először próbálkozz valami kimoshatóval, hogy ne csinálj visszafordíthatatlant :)

2013. nov. 2. 17:48
 2/8 A kérdező kommentje:
hát azt tényleg semmiképp se szeretném :( :)
2013. nov. 2. 18:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Első, a henna nem kopik ki, nem változtatja a színét.

Kérdező, a henna lényege, hogy minnél világosabb a hajad, annál vörösebbre festi. Tehát ha szőke, akkor ne számíts ilyen világos színre. Nekem sötétebb a hajam mint a tiéd, és sokkal sötétebb lett az eredmény, mint a képen alul. A henna nem való olyanoknak akiknek centire meg van szabva, hogy milyen szíhnt akarnak elérni, ez inkább egy kicsit ilyen meglepetés. Ez van, semmi sem lehet tökéletes, ez a hátránya annak, hogy természetes anyag (már akinek hátrány).

2013. nov. 2. 19:04
 4/8 anonim ***** válasza:

de igen, a henna is kopik (saját tapasztalat)

első voltam...

2013. nov. 2. 19:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is saját tapasztalat, hogy nem kopik (csak lenő). :) 5 éve használom. Meg "szakértői" vélemény. Igen, néhány mosás után még alakul a színe, de ha egyszer valamilyen lett, akkor nem fog hirtelen narancssárgára változni csak mert megmostad.
2013. nov. 2. 22:43
 6/8 anonim ***** válasza:
akkor lehet, hogy többfajta van... :)
2013. nov. 2. 22:50
 7/8 A kérdező kommentje:
elmondom a tapasztalatom, hátha valakit érdekel... :D végül vettem henna hajszínezőt, és az adag egyharmadát/felét összekevertem fél liter meleg vízzel és egy kis citromlével. Egész este ázott, reggel jól leöntöttem vele a hajam, és 20 perc múlva kimostam. Körülbelül olyan lett másnapra, mint amire számítottam, talán kicsit halványabb. De akinek alapból világos a haja, annak szerintem ez a hígított változat beválik. :)
2013. nov. 8. 21:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Na örülök, hogy jól sikerült :-)
2013. nov. 8. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!