Hogyan tudnám így megcsinálni a hajam? ( képpel )
Ha befontam a hajam vizesen se lett ilyen, és nincsenek komoly hajformázó eszközeim, sőt ezek a kis szivacsos hajba valók se.
nekem rövid a hajam
a fodrász volument használt (azt hiszem ez is dauer, csak mégis valahogy más),
dauer csavaróra tekerik kb. 10-15 percig van rajta......
elég sokáig megmarad.
szólni kell, ha festett a haj, vagy hennás szinezős-festékes.
hosszu hajnál szerintem valami hasonló lesz ez a módszer.
kérdezz fodrászt.
egyébként dusabbnak hat a haj. vigyázni kell, ne legyen sokáig rajta mert a vegyi dolgok azért roncsolják a hajat.
ebben nem tudok segiteni(((
sokszor még fodrász is képes bakizni((
aztán csak széttárja a karját, hogy hááááát vékonyszálu a hely, biztos nem szinező volt a hajon, hanem festék, biztos.....
szóval szeretik kimagyarázni a hülyeséget((( volt benne részem(((
Akkor inkább már tanácsolnám, hogy érd be azzal a hajzuhataggal amit a természet adott!!! Főleg, ha hosszu már a hajad!!! inkább ápold, mint kémiával tönkre tedd!!
Nem lehet hogy csak nem jól fontad be?
Próbáld meg úgy hogy bevizezed->nagyon de tényleg nagyon erősen összefonod (figyelj arra hogy kicsi tincsek legyenek)(gumizd is össze)->szárítsd meg (szerintem inkább hajszárítóval,mert elég könnyen meg lehet fázni)->ne szedd ki,csak majd másnap vagy közvetlenül az előtt hogy elmennél otthonról 15-20 perccel szedd ki!
Így már sikerülni fog:)
Remélem tudtam segíteni!;)
Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!