Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanásos arcbőrre milyen...

Aazsuzs kérdése:

Pattanásos arcbőrre milyen márkájú ránctalanító krém a megfelelő?

Figyelt kérdés
Pattanásos, zsíros az arcbőröm. 32 éves vagyok, ezért az arcomat szeretném már ránctalanító krémmel is táplálni. Milyen márkájú krémet tudtok ajánlani?

2013. nov. 1. 10:08
 1/5 anonim ***** válasza:
mindenfelekeppen hidratalo arckremet valassz vizhianyos borre! amire az van irva h szaraz borre azt NE....mert zsirosit!! nem tudom mennyi penzt szansz ra!! ajanlani tudom a helia d aquaboomjat...vagy kellekesbe nezz be ott pedig a solanie liposzomas hidratalo nappali kremjet!! LENYEG: HIDRATALO !! :-)) egy kozmetikus
2013. nov. 1. 10:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Akkor a hidratáló segít a ráncok eltüntetésében?
2013. nov. 1. 11:42
 3/5 anonim ***** válasza:
pl Fáma Hidro-Protein gél, Liposzómás aktív gél. Ezek hidratálnak és egyáltaltán nem zsírosak. Aquaboomot én utálom, nekem csak foglalja a helyet a polcon. A Ligetszépe gél +E vitaminnal is jó, ezt is kifjezetten öregedés ellen, problémás bőrre ajánlják. Herbáriában szoktak lenni Fáma termékek.
2013. nov. 2. 12:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a liposzómás aktív gélt használom most, és szeretem.
2013. nov. 2. 12:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2013. nov. 12. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!