Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A fiuk merre fésülik a frufrul...

A fiuk merre fésülik a frufrulyukat? Tükörbe nézve jobb? V bal?

Figyelt kérdés
Elnézést kérek ha valamit rosszul írtam le!

2013. okt. 30. 08:05
 1/6 A kérdező kommentje:
Mert nem szertném buz*san hordani !
2013. okt. 30. 08:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha már a helyesírásnál tartunk, akkor j-vel kell írni. :)

Szerintem nincs fiú és lány hordási irány ebben. Egyrészt arra, amerre a forgója megkívánja, ha van ilyen. Ha nincs, akkor én azt mondom, hogy balra.

Nőknél is ugyanígy van és megmondom miért. Általában jobbkezesek az emberek, így ha írásnál előredőlsz kicsit, kicsit elfordítod a fejed, akkor a haj is jobban előrejön és zavarhat az írásban. Ha balra van fésülve a haj, akkor a jobbkéz felől lévő területen, ahol írsz, nem lesz ott a zavaró hajad.

Balkezesnél éppen ezért praktikussági okokból el tudom fogadni, ha a másik oldalra hordja. De mivel sokan nem szeretnek másoktól különbözni, ezért akár tudatosan, akár nem, balkezes létükre is balra hordják a hajukat.

2013. okt. 30. 08:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Milyen lyukat?
2013. okt. 30. 09:45
 4/6 anonim válasza:

Ha nem tükörbe nézzük úgy már nem megy?:D

Egyébként alap h jobbra. Nagyon ritkán látok olyat aki balra... de az úgy béna

2013. okt. 30. 13:34
 5/6 anonim válasza:
Jobb!!
2013. okt. 30. 22:42
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Harmadik válaszoló: de hogy is nem menne csak én a tükörben szoktam nézni a hajamat,nem pedig magamtól :D

2013. okt. 31. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!