Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől lehet ilyen a szemem...

Mitől lehet ilyen a szemem alatt? 16f

Figyelt kérdés
Ilyen nem is tudom minek híváj. Talán erre mondják, hogy karikás a szemem. Kb. 2hete jelent meg először. Hol jobban hol kevésbé ilyen. Szem fáradsága okozhat ilyet? mert érzem, hogy kicsit mintha be lennének "puffadva " a szemeim és fáradtabb lenen mikor ide-oda nézek. Amit nem is csodálnék mert elég sokat ülök sajnos a gép előtt. Ezen változtatni fogok holanptól, de lehet, hogy attól van? Kialvatlanságot is szokták mondani de nem alszok kevesebbet mint eddig. Folyadékot is kellő mennyiséget iszok szerintem abból sem kevesebbet mint amennyit eddig vagy amennyit kellene. De mint mondtam érzem, hogy a szemeim most is ilyen "furák" leirni nem tudom, mert nem tudom elmagyarázni. Egyszerűen amit leírtam , mintha be lenne puffadva egy kicsit és olyan fura érzés. pl. a szemhéjam vagy nemtudom.
2013. okt. 29. 18:31
 1/3 anonim ***** válasza:
sárga?
2013. okt. 29. 18:59
 2/3 Neo22 válasza:

Allergiás nem vagy esetleg valamire? Ami nem rég került például a környezetedbe, macska, kutya valami? Mivel ősz van a virágok miatt nem igazán kell aggódnod hogy az lenne.

A gép miatt pedig, hááát nemtudok ebben olyan sokat mondani de pusztán amiatt hogy előtte ülsz nemkéne szerintem olyanak lenni, nekem is volt mikor 1 hétig nem áltam szinte fel sem előle de nem lett olyan, meg eleve kipihened, maximum a monitor fénye miat elfárad a szemed eléggé. próbáld meg néha néha pihentetni, becsukni fél óra órára és filózni pl:D vagy közben zenét halgatni :P

2013. okt. 29. 19:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Alergiás voltam régen a tartositoszerre meg a citromsavra ami elég rossz volt. Valamennyire kinőttem de nálam az vakarózással és ekcémával volt jelen. Néha most most is előjön. De ha ápolom elmúlik. Lehet az alergiámmal kapcsolatos ez is??
2013. okt. 30. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!