Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől van az, hogy a hajam...

Mitől van az, hogy a hajam mosás után, ha nem csinálok vele semmit, és hagyom megszáradni, akkor az alsó tincsek behullámosodnak/begöndörödnek, pedig régen simán egyenes volt. És miért csak az alsó tincsek göndörödnek be?

Figyelt kérdés

2013. okt. 28. 20:18
 1/2 anonim ***** válasza:
valószínűleg azért, mert sérültek-károsodottak. Nekem akkor hullámosodik, ha elkezd egészségtelen lenni a vége, amint lávaatom újra szép lesz, mint a hajam többi része.
2013. okt. 28. 21:49
 2/2 anonim válasza:

de az a fura h mikor vágott belőle a fodrász azóta kezdett el a víztől hullámosodni, és nem betegnek néz ki hanem szépnek, mintha eredetileg lenne hullámos vagy göndöres, pedig én amúgy egyenes hajú vagyok, és mosáskor ha nem fésülöm meg akkor összeugrik, lehet azért van mert a hajszálak közepe vékonyabb a vége lehet néhol vastagabb?

Akkor nem tudom hogy nekem lapos hajszál keresztmetszetem van e vagy hengeres, elvileg egyenes hajúaknak van hengeres, sosem használtam hajcsavarót.

Furi. küldök képet

más azt hinné direkt csinálom a hajam olyanra, pedig nem, csak kár h a hajam hátul kócolódik magától és ki kell fésülnöm és akkor egyenes lesz hátul.

kép:

[link]

[link]

2014. nov. 10. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!