Milyen szoke hajfesteket ajanlanatok ami legjobban vilagosit?
Ez például. De biztos vagyok benne, hogy nem fog tetszeni az eredmény. Nekem ilyesmivel sikerült citromsárgára festenem a hajamat annak idején...
Szőke hajfestékkel max 1-2 árnyalatot lehet. Bármelyikkel, de nyilván fodrászkellékesből érdemes venni, nem bolti vacakokat.
Ha meg 2 árnyalatnál többet akarsz világosítani akkor már sima hajfestéktől csak vörös lesz vagy narancs, citromsárga, foltos. Szóval ha normálisan világosítani akarod a hajad akkor szőkítőpor kell neked. Az után kell szőkére festeni.
Világosbarna hajam van eredetileg. Vettem szőke hajszínezőt, ami egyáltalán nem fogta be, és kb 2 hónapra rá vettem hasonló hajfestéket, mint amit küldtem. A lenövésnél rikító citromsárga lett, ahol a hajszínező érte ott meg narancssárga. Még aznap befestettem [link] ilyen hajfestékkel, így egész szép lett, egyenletes sötétszőke. Aztán a következő hónaptól ezt használtam: [link] ettől nagyon szép színe lett, mint a dobozon, ezt a hajfestéket szerettem a legjobban, kár, hogy már nem lehet kapni.
Kipróbáltam ezt is: [link] de ettől 1-2 hajmosásig kékes-szürkés színű lett elöl, utána szőke volt, mint a dobozon.
Most ezzel festem: [link]
Meg vagyok elégedve vele, habár gondolkodok vmi emberibb színű szőkén, ami kicsit természetesebbnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!