Retsze583 kérdése:
Kérhetnék tippet hajnövesztésre? Mitől lesz hosszabb és dúsabb a hajam?
Figyelt kérdés
Sajnos ilyen kenceficékre meg kapszulákra nincs pénzeb valami házi praktikát tudnátok javasolni?2013. okt. 28. 14:31
1/7 anonim válasza:
változtasd egészségesebbre az életmódodat és masszírozd a fejbőrödet naponta
2/7 anonim válasza:
Ricinusolaj, nem drága gyógyszertárban kapható, nekem nagyon sokat nőtt tőle a hajam.
3/7 anonim válasza:
a ricinusolajtol nekem hilott a hajam:/egy jo ev keleltt mire ujra megerosodtt a hajam..nekem nem tett jot ;/
4/7 anonim válasza:
Nekem sokat használt, ajánlani tudom a ricinusolajat, nézz utána a neten, olcsó is és tényleg hamarabb nő tőle a hajad, ezt száraz hajra rákened (egyszerűbb ha felcsatolod és mindig leeresztesz egy kicsit sokkal jobban rá tudod kenni a hajtövedre) az a jó ha tocsog a hajad tőle, minél többet hagyod rajta annál hatásosabb. Van aki úszósapkát a fejére húz (de erre még rakhatsz egy törölközőt is, hogy melegen tartsd) vagy simán hagyod vagy körbe tekered törölközővel, én általában simán hagyom lefekvés előtt felkenem teszek a párnámra egy törölközőt és akkor nem a párnám lesz olajos, reggel megmosom jobb ha 2x átmosod az a biztos. Persze délután is ugyanúgy felkenheted vagy ha csak pár órára fenn hagyod az is jó.De sokat segít az olíva olaj is de az picit drágább. Szemöldökre, szempillára is nagyon jó, ha például egy üres szempilla spirálod van és kimosod a keféjét akkor belemártod a ricinusba és felkened a pilláidra vagy a szemöldöködre, nekem a szempillámra is nagyon jót tett, dúsabb és nagyobb, szebb lett tőle!
5/7 A kérdező kommentje:
köszi majd kipróbálom ezt a ricinusolajt majd gyűjtöm a zsebpénzem és akkor talán tudok majd venni..
2013. okt. 31. 09:56
6/7 anonim válasza:
Nem tudok olyat, hogy lenne házi praktika hajnövesztésre, de ha lenne is azt is csak meg kell venni, és ugyan ott tartasz mint a ricinus olajjal, 400-ft körül van egy kis üveg, max kérsz kölcsön a szüleidtől, de tényleg megéri, ha növeszteni szeretnéd
7/7 A kérdező kommentje:
És az igaz, hogy ha sok vizet iszom, hogy az is segíti a haj növekedését??? egy vidiben láttam de még nem tiszta, hogy mennyire hasznos..
2014. febr. 27. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!