Lemerjem vágatni a hajam? (leírás! )
Alapjában véve, nagyon vastag, sűrű, kezelhetetlen, göndör hajam van. Most olyan hátközépig ér, lépcsőzetesre van vágatva meg ritkítva, de még ígyis kezelhetetlen, mindig kivasalom. A fodrászok is csak csodálkoznak, hogy ilyen hajat is ritkán látni. De ha nem vasalom ki szörnyű, kétszer akkora az egész, mint maga a fejem, és összevissza áll. Ha kivasalom is elég nagy a tömege, de azért sokkal jobb. Viszont egy kis pára vagy bármi éri azonnal elkezd hullámosodni, hülyén állni. Nem tudom lemerjem-e drasztikusan vágatni. Viszont valamit már kezdenem kell vele mindenképpen, vissza van sűrűsödve, és a végei is eltöredezettek.
Ilyesmikre gondoltam. Csak a kérdés, hogy egyáltalán állna-e így a hajam. :/ Kérlek segítsetek!:)
"állna-e így a hajam"
Csak kb. ugyanolyan nagy munkával, mint most.
Ráadásul, ha levágatod és jön a "kis pára", az égnek fog állni a hajad. Most nyilván valamennyire lehúzza a súlya, de akkor nem fogja.
Ugyan nekem nem göndör, de ugyanúgy nagyon dús és vastagszálú, s rövid hajjal még inkább oroszlán fejem van, mint hosszúval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!