Szerintetek jól állna a fekete haj?
Figyelt kérdés
Eddig szőke voltam de a szemoldokom sötét barna! Ovális fejem van amúgy! Es kék szemem! Egyenes a hajam!2013. okt. 25. 20:10
2/9 anonim válasza:
Inkább sötétbarna. A fekete nagyon kevés embernek áll jól. A sötétbarna is elég sötét, de nem olyan durva.
3/9 A kérdező kommentje:
Köcce mibdenkinek!
2013. okt. 25. 20:29
4/9 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a fekete mint hajszín.
5/9 anonim válasza:
Szerintem se szép a fekete, inkább legyél sötétbarna.
6/9 anonim válasza:
Attól függ mennyire világos a szemed. Ha eléggé akkor nekem tuti tetszene. :D De mi lenne ha megmaradnál az eredeti színnél?
8/9 A kérdező kommentje:
Még egyenlőre nem is akarom átfesteni! Majd.csak később! Drek am igen világos kék!
2013. okt. 26. 17:29
9/9 anonim válasza:
Szerintem ahhoz szép lenne a fekete haj, már ha ennyire muszáj festeni. :) De inkább eredeti. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!