Egészséges a hajam? Vagy még mindig csúnya? KÉP LENT
Nem vasalom, nem szárítom, ápolom csak házi hajpakolásokkal. Ja és nem festem már, házilag kiszőkítettem. Most komolyan szerintetek is nagyon csúnya még? :(
nem vészes. de az látszik, hogy azért voltak vele gondok.
írd már le, hogy szőkítetted házilag
Óó de még mennyi. Köszi
Szóval. Először is az eredeti hajam színe sötétebb szőke. A festett hajam jégszőke volt. Nos nagyon széttört meg minden és beakartam festeni az eredeti színére.. na hát szürke lett belőle..
Úgy csináltam hogy először egy pakolást tettem rá:
kb 2 ek méz felmelegítve
2 tk őrölt fahéj
egy fél citrom leve kifacsarva
ez mind szőkítő hatású, így volt ez a pakolás rajta egy órán keresztül.
Majd a patikába lehet kapni kamillavirágot(A filteres nem jó) azt kifőztem, leszűrtem. És miután a hajpakolást kimostam a hajamból ezzel öblítettem le végül
A második alkalom után már lehetett látni a változást..Komolyan mondom hogy szürke volt a hajam még október 4.-én azóta ennyire kiszőkült:)
Szerintem valószínűbb, hogy ledobta a festéket, de lényegtelen. :D Ha az eredeti hajszínedet akarod vissza, fodrásszal csináltasd meg, és sajnos lehet nem egy alkalom lesz. Már csak azért is menj, mert a végén látszik, hogy töredezett, pár centit le kéne belőle csapni, mielőtt feltörik. A szárítás pedig annyira azért nem halálos, egy kis formát adj neki, ha már majdnem teljesen megszáradt, úgy azért jobban mutatna.
Egyébként nem vészes, mindennap látok rondábbakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!