Mi a véleményetek a keratinos hajegyenesítésről?
Figyelt kérdés
Valaki csináltatott már ilyet? Nem károsítja? Érezhető tényleg a hatása? Mennyi ideig tart?2013. okt. 24. 12:02
1/5 anonim válasza:
Én nem csináltattam, lehet lepontozni, hogy így mondok véleményt, de leírom. Szerintem egy idő után ez is tönkreteszi a hajat. Nyilván nem rögtön az elkészítés után, de a 2. 3. hónap végére nem hiszem, hogy egészséges marad a hajad. Tapasztalatokat olvastam, volt olyan, akinek keratinnal volt egyenesítve, és darabokban lehullott a haja. Lehet, hogy én vagyok maradi, de szerintem inkább vasaljuk egy héten 1x, és 2 havonta levágatunk 2cm-t. Ráadásul tartós hajegyenesítés után nem lehet göndöríteni, ameddig el nem múlik a hatása. Tudomásom szerint 2-3 hónapig tart.
2/5 A kérdező kommentje:
Én azt olvastam, hogy nem egyenesíti, hanem csak kisimítja a haj felszínét és nem lesz sprőd a haj. És lehet göndöríteni is utána. Most megcsináltattam magamnak elég seprű volt a hajam, de most mintha mindig ki lenne vasalva, nagyon szép és EDDIG nagyon elégedett vagyok vele. meglátjuk mennyi ideig tart ez, meg tényleg mennyire károsította a hajam.
Köszönöm a válaszod! :)
2013. okt. 29. 10:13
3/5 anonim válasza:
Szia. Bocsi, én csak megszeretném kérdezni hogy melyik termékkel csinálták pontosan a hajad? ÉS hogy előtte milyen volt? Nagyon göndör? Rövid/hosszú? Én is már hónapok óta kipróbálnám, de félek tőle, és minden segítség jól jönne, én is várom a véleményed!:)
4/5 A kérdező kommentje:
szia! Lisse design nevezetű termékkel egyenesítették a hajam. Hosszú szőkített hajam van és az egyenesítés előtt hiába szárítottam be, vasaltam ki akkor is seprű volt a vége. Ez az egyenesítés szerintem nagyon jó és én ajánlom, bár a problémát nem oldja meg mert ugyanolyan száraz a hajam vége, de legalább nem kell minden mosás után kivasalnom, mert csak megszárítom és tök egyenes és fényes :) amit hátránynak tudok mondani, hogy így is elég gyorsan zsírosodó volt a hajam, de most még jobban az lett és tényleg 2-3 naponta meg kell mosnom.
2013. nov. 18. 12:11
5/5 A kérdező kommentje:
készítettem egy előtte utána képet a hajamról, bár a képek minősége igen eltérő, de szerintem így is látszik a különbség.
2013. nov. 18. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!