ma már nem ez a trendi, de ha tetszik és jól áll szerintem nyugodtan hordhatsz, ma már nem hiszem hogy bárki is elítélne ha ilyen hajad lenne (főleg a pink hajú nagyik, és az "aranyfürt" hajú pasik után...)tény hogy nekem se tatszik nagyon de ha pár tízen évvel ezelőtt éltem volna biztosan hordtam volna ilyet :)
2013. okt. 23. 19:57
4/15 anonim válasza:
én tuti hordanék!
Csak kell a hozzá tartozó pin up stílus. Vörös rúzs tusvonal magassarkú stílusosan szexis ruha.
Egyébként nem látsz az utcákon ilyet mert a tucatcsajok nem hordják, mert nem "DIVAT", a maradék csaj meg vagy azért nem hordja mert más a stílusa vagy egyszerűen leszarja hogyan néz ki!
2013. okt. 23. 19:57
5/15 anonim válasza:
Van az a stílus, amivel nagyon jól mutat. hozzám nem illik, így nem viselném így a hajam.
2013. okt. 23. 20:13
6/15 anonim válasza:
Én kizárt,hogy ilyen hajjal megjelennék bárhol,max tényleg farsangon. Kezdjük ott,hogy nekem nem is áll jól a másik meg,hogy nem is tetszik.
De például a sulinkban van egy lány,akinek ilyen a stílusa és néha ilyen/ilyesmi hajjal jön és egyáltalán nem fura,sőt még jól is néz ki vele:) Tényleg kell egy adott stílus ehez a hajhoz,különben csak vicc lennél.
2013. okt. 23. 20:16
7/15 anonim válasza:
4-essel értek egyet. Én hordanék, csak nincsenek hozzá ruháim. :)
2013. okt. 23. 20:43
8/15 anonim válasza:
Bálra simán el tudom képzelni, amúgy is kicsit pin-upos stílusú ruhát szeretnék majd. De hétköznap nem állna jól, mert alapvetőleg nem ilyen a stílusom, bár hasonló, de szerintem nem állna jól. A felnyírt hajammal meg pláne...
2013. okt. 23. 21:07
9/15 anonim válasza:
én nem nekem úgy alapból nem tetszik nem azért mert nem ez a divat :)
2013. okt. 23. 21:18
10/15 anonim válasza:
Max farsangra. Nem azért mert nem divat, hanem mert nem tetszik. Egyetértek pár előttem lévő hozzászólóval, ehhez a hajhoz kell egy bizonyos stílus, mert magába nem túl jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!