Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » [pattanasok]Ez miert van es...

[pattanasok]Ez miert van es hogyan tudnam megelozni?

Figyelt kérdés
Sziasztok...14 eves vagyok es minden este alaposan megtisztittom a boromet szoval pattanas elleni kremekkel meg ilyesmikkel..es az van hogy amikor este lemostam tokeletesen festett a borom de amikor reggel felkeltem 3 uj pattanas let az arcomra...es ez mindig igy van....ez miert van?es hogyan tudnam megelozni?
2009. nov. 12. 16:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is kipróbáltam mindent, de akármilyen tonikot is használsz akkor is ki fog jönni. Egy fiú osztálytársamnak viszont tényleg nagyon csúnya pattanásos volt a bőre és mondtam neki, hogy menjen bőrgyógyászhoz, írt is fel neki valami hormontablettát meg ehhez valami fájdalomcsillapítót és kb. egy fél év múlva az arca teljesen letisztult. (Nekem nem írtak ki ilyet mert nem volt azért annyira súlyos az én esetem)
2009. nov. 12. 16:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Van rá egy nagyon jó megoldás, 1 hét alatt letisztít!!!! Aloe Vera NÖVÉNYBEN! Letépsz róla egy értett hajtást, és átkened vele a bőröd! Meglátod nagyon jÓ!!!
2009. nov. 12. 16:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Az aloe modszer tenyleg mukodik?az jo mert wen is kuzdok veluk(fiu)
2009. nov. 12. 16:43
 4/6 A kérdező kommentje:

kosziszepen..nekem nem olyan sulyos de akkor is kenyelmetlen a pattanas ozon ami kb 2 hetente szokott elofordulni:D

koszi>:D<

2009. nov. 12. 17:13
 5/6 anonim válasza:

Menj el egy megbízható kozmetikushoz arckezelése, aztán Clean and Clear bőrradír + Ilcsi Fekete Szappan!

Nekem ezek segítettek!

De tényleg megbízható kozmetikushoz menj,nehogy elrontsák az arcodat vagy túlságosan széttörjék.

Fontos a jó kozmetikus.

Én 12 éves korom óta szenvedek a pattanásokkal. Évek óta járok kozmetikushot arckelezésre használtam tonikot de nem volt jó mert kicspíte a bőrömet, voltam bőrgyógyásznál olyan krémet írt fel amitől még rosszabb lett az arcom Az Ilcsi Fekete Szappana segített.

Remélem tudtam segíteni!

2009. nov. 21. 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen,az aloe vera nagyon jó!!!
2009. dec. 6. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!