Ha természetes szőke a hajam, milyen módszerekkel tehetem barnábbá? (festéken kívül)
Több embertől hallottam és több helyen olvastam azt, hogy a természetes szőke haj ritka, és különleges. Viszont kb. július óta barna hajat szeretnék. Először középszőke színezővel próbálkoztam, ami csak a fényét vette el a hajamnak, és azért nem fogta be mert túl keveset használtam belőle. Aztán diólevél-teával öblítettem a hajam, de ez sem használt. Majd világosbarna színezősampont próbáltam, de annak sem lett semmilyen hatása. Festeni nem szeretném a hajam, mert az nem jön ki a hajból, csak lenöveszteni lehet, visszafestetni az eredeti színre pedig nem szeretném, mert ahhoz ki kell világosítani a hajam majd.
Ezért... valami olyan módszert szeretnék, ami csak egy ideig tart, de hatásos. Tudtok valamit ajánlani?
Vöröshagymahéját szokták színezésre használni. Próbáld meg azt is, de valószínű minden hajmosáshoz vagy minimum minden második hajmosáshoz kell egy nagy adag.
Én kifőzném a hagymahéjból a színét (ahogy tojásfestésnél), és avval áztatnám a hajat. Aztán utána csak sima vízzel mosnám le. Próbát megér, és nem drága, tulajdonképpen kidobnád a hagyma héját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!